Tilbage til forsiden... Klient login...
 
 

Emotionel Mentaltræning er en enkel og effektiv teknik, der hjælper med at slippe negative tanker og følelser, samt opbygge ny og mere hensigtsmæssig adfærd.

Enhver tanke har en følelse knyttet til den
Er følelsen positive er det ikke noget problem. Men er den negativ kan den skabe indre blokeringer og barriere for den udvikling og de resultater vi gerne vil skabe.

Gennem Emotionel Mentaltræning frigives de negative følelser, og de negative tanker ændre sig.

Vi oplever, i nogle sammenhænge, at vi uanset hvilke positive tanker, vi forsøger at fokusere på. Så er der negative tanker og følelser der springer op og kommer i vejen?

Dette skyldes, at kroppens overlevelse mekanisme, er alt for begejstret for at gøre sit job. Baseret på tidligere erfaringer, opfatter den fare i det, man ønsker at gøre. Det den advarer os om er at sidste gang vi gjorde noget, bare nogenlunde tilsvarende, resulterede det i at vi følte ubehag af en eller anden art - Så den bringer de negative følelser op i god tid for at sikre at vi ikke gør det igen.

Negative følelser fører direkte til negative tanker
Overlevelse mekanismen gør sit arbejde, men alt for godt - den bliver forvirret af kompleksiteten af vores moderne liv, og begynder at matche forhold til tidligere erfaringer, som egentlig ikke er relevante, og giver en følelse af fare, selv når der ingen er.

Emotionel Mentaltræningreducere/ fjerner bogstavelig talt de ubehagelige følelser knyttet til de tidligere erfaringer. Så vi ikke længere oplever de irelevante advarsels signaler.
Det bliver derfor meget nemmere at se positivt på sine udfordringer og tage handling på de ting der før gav ubehag.
Besøg TEDx Copenhagen...

 

SolidfoundationVendersgade 4, 1. sal1363 København KTelefon: 4181 7676E-mail: info@solidfoundation.dk